Dit zijn onze TrustPilot beoordelingen.

Wij waarderen het zeer als u ook een beoordeling van onze service achterlaat op TrustPilot.

Klik op deze link en laat ook een beoordeling achter op de site!

 

besteleen.taxi
besteleen.taxi
Op basis van 5 Trustpilot waarderingen.
Samantha Ruitenberg
Samantha Ruitenberg
9. November, 2020.
Geverifieerde
Goede service!! Aardige chauffeur!
Suus Groen
Suus Groen
9. November, 2020.
Geverifieerde
Mooie taxi zeg! Wist niet wat ik zag. En een stoere man erin, daar voel ik me veilig bij. Tegenwoordig moet je maar afwachten wat voor taxichauffeur je treft. Deze man praat gewoon goed Nederlands, ziet er stoer uit, (vanwege zijn tatoeage’s) maar heeft volgens mij een klein hartje. En hij houdt zich aan de afspraak. Geen onverwachtse kosten. Kortom, prima naar mijn bestemming gebracht in een prachtige auto.
Ingrid
Ingrid
9. November, 2020.
Geverifieerde
Vriendelijke chauffeur. Mooie auto, voelt heel veilig.
S G
S G
9. November, 2020.
Geverifieerde
Super Comfortabel zit je in deze grote Range Rover! Alle betaal opties aanwezig wat ik zelf belangrijk vind. Ik ben erg tevreden 👌🏼
Esther Coffeng
Esther Coffeng
9. November, 2020.
Geverifieerde
Alles is mogelijk bij besteleentaxi afspraken worden punctueel nageleefd.

Bestel een taxi